Se hva du kan få til som ELKO Boligpartner!

Se hva du kan få til som ELKO Boligpartner!

Vi har laget en liten introduksjonsfilm som raskt presenterer de vitigste fordelene ved å være ELKO Boligpartner. Du kan se filmen her.

Hva betyr det for deg å være ELKO Boligpartner?

Det betyr først og fremst bedre markedsføring av din bedrift, og muligheter for å selge mer.

ELKO driver aktiv markedsføring for å få kunder inn på elko.no. Som ELKO Boligpartner ligger du på listen over utvalgte elektrikere som folk kommer til når de klikker på ”Din elektriker”. På den måten blir du i praksis mye mer synlig på nettet enn du ville vært på egen hånd.

Som ELKO Boligpartner får du også tilgang til salgsmateriell som er enkelt å bruke når du er ute på kundebesøk. Det er veldig mange av kundene dine som ikke kjenner til de mulighetene som moderne elektrisk materiell gir. Vis dem det, så har du store sjanser for både mersalg og oppsalg.

Hva får du som ELKO Boligpartner?

Først og fremst får du et digitalt ”utstillingslokale”, en liten nettside som knyttes til din egen, og oppleves som en del av den. Den har din egen logo, og viser alle ELKO sine beste boligprodukter.

Denne nettsiden ser like godt ut på mobil eller nettbrett som på en vanlig PC. Perfekt for å vise frem ute hos kundene.

To ganger i løpet av det første året vil du få en rapport som viser hvilken trafikk du har hatt på denne nettsiden. Det vil si hvor mange som har vært inne, hva de har sett på, og hvor lenge de har vært der. Med dette grunnlaget kan innholdet på nettsiden etter hvert utvikles så den fungerer best mulig.

Nettsiden vil bli automatisk oppdatert hvert kvartal. Du blir informert om dette og alt annet som skjer med aktiviteter for ELKO Boligpartnere i et nyhetsbrev fire ganger i året.

Mange fortrekker fortsatt å bla i en papirbrosjyre når de skal vurdere utstyr til hjemmet sitt. Derfor kan du som ELKO Boligpartner også få tilgang til trykt brosjyremateriell med din egen logo, om du ønsker det.

Hva forventes av deg som ELKO Boligpartner?

Veldig enkelt – at du bruker mulighetene du får til å selge mer!

Sagt på en annen måte – det forventes av deg at du tar montørene dine aktivt med, og lar dem bli kjent med de mulighetene som ELKO Boligpartner gir. Det er montørene som er ute hos kundene og kan se mulighetene. Som aktive brukere av nettsider og materiell blir de bedre selgere.

Det forventes også at materiellet blir tatt i bruk når du møter kundene på kontoret, på telefonen eller når du sender ut mail eller tilbud. Legg alltid ved link til nettsiden din så kundene kan gå inn der, se mulighetene, bli inspirert og kjøpe mer hos deg!

http://elkoboligpartner.no

Ja takk, vi vil gjerne ha flere oppdrag!

Gi oss kontaktinformasjon i feltene under, så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan for å lage en avtale som begge parter får glede av.