- Vi blir anbefalt fra den ene kunden til den neste

- Vi blir anbefalt fra den ene kunden til den neste

Arne Søberg hos Elmontasje Hamar har opplevd økning i antall oppdrag siden bedriften ble medlem av ELKO Boligpartner.

Elmontasje Hamar ble nylig medlem av ELKO Boligpartner. Daglig leder Arne Søberg fikk det han ble lovet: Økt synlighet på nett og bedre digital markedsføring, samt et ”utstillingsvindu” for de beste boligproduktene fra ELKO.

Søberg er storfornøyd med samarbeidet.

- Vi fremstår som mer profesjonelle. Samtidig har vi merket en økning i antall oppdrag – vi blir anbefalt fra den ene kunden til den neste, forteller han.

Et givende samarbeid

Elmontasje Hamar har brukt produkter fra ELKO siden 1991. Som ELKO Boligpartner har de fått et eget virtuelt showroom for materiellet, som er sømløst integrert i nettsiden deres.

- Det har gjort fremvisningsarbeidet mye enklere, for både sluttbruker og montør. Designproduktene fra ELKO er kjent blant forbrukerne, og som ELKO Boligpartner har det blitt enklere å vise dem frem, sier Søberg.

- Vi fremstår som en kvalitetsbedrift

Søberg er veldig fornøyd med den digitale oppgraderingen. Hjemmesiden har fått seg et løft, og oppdragene fortsetter å tikke inn.

- Nå viser vi frem nettsiden vår med stolthet – vi fremstår som en kvalitetsbedrift, forteller han.

ELKO Boligpartner gjør det enklere å vise frem alle mulighetene som moderne elektrisk materiell gir. Elmontasje Hamar er en av mange bedrifter som har opplevd økning i antall oppdrag siden de ble medlem av ELKO Boligpartner - og Søberg er strålende fornøyd med avgjørelsen.

- Selvfølgelig ville jeg anbefalt andre bedrifter å bli ELKO Boligpartner! ELKO gir oss veldig god service, og vi fremstår som mer seriøse, avslutter han.

Ja takk, vi vil gjerne ha flere oppdrag!

Gi oss kontaktinformasjon i feltene under, så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan for å lage en avtale som begge parter får glede av.