Vi forbedrer Nybygg-området på elko.no

Vi forbedrer Nybygg-området på elko.no

For deg som er ELKO Boligpartner er nybygg et veldig interessant marked. Det er selvfølgelig mye lettere å utnytte de nye mulighetene med elektrisk materiell når du ikke er bundet av en eksisterende bygning. Nybygg gir større muligheter for å selge mer! Til hjelp for deg gjør vi nå en del endringer på området for nybygg på elko.no.

Her vil vi særlig fokusere på de løsningene som bør planlegges inn fra starten, som for eksempel multikontakter. Det er nå, før veggene settes opp, at behovet for skjøteledninger kan elimineres! Alt for mange undervurderer behovet for stikkontakter, og det antallet som er spesifisert fra boligleverandøren er som regel langt under et fornuftig minimum.

Andre typiske nybyggprodukter er ELKO Sound og hjemmenettverk, nye lampeuttak med større sikkerhet, og varmeregulering med ELKO Super TR. Designproduktene ELKO Plus og ELKO Plus Option er naturligvis enkle å ettermontere, men de fleste vil nok foretrekke å ha dem fra starten i sin nye bolig. Det blir jo også rimeligere.

Bruk de nye sidene aktivt for å få fart på salget!

Ja takk, vi vil gjerne ha flere oppdrag!

Gi oss kontaktinformasjon i feltene under, så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan for å lage en avtale som begge parter får glede av.